IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

FSET not working on my receive


IBM Mainframe Forums -> CICS
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MARY LEE

New User


Joined: 25 Sep 2020
Posts: 3
Location: usa

PostPosted: Fri Sep 25, 2020 2:20 am
Reply with quote

I read so many posts here in regards to this issue but I tried several ways but still could not receive unchanged data on the screen. I added the FSET attribute on the map and it did not work. DFHBMFSE is not defined in my program. Any help is appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
Robert Sample

Global Moderator


Joined: 06 Jun 2008
Posts: 8569
Location: Dubuque, Iowa, USA

PostPosted: Fri Sep 25, 2020 3:07 am
Reply with quote

Let's start with some of the obvious questions:
- How do you know you're not getting the fields received -- CEDF? another method (and if so, which one)?
- Have you confirmed that the NEWCOPY of the MAPSET worked?
- Have you confirmed that the FRSET option is NOT being used on the SEND MAP?
Back to top
View user's profile Send private message
MARY LEE

New User


Joined: 25 Sep 2020
Posts: 3
Location: usa

PostPosted: Fri Sep 25, 2020 7:00 am
Reply with quote

i xpedited. yes and yes
Back to top
View user's profile Send private message
MARY LEE

New User


Joined: 25 Sep 2020
Posts: 3
Location: usa

PostPosted: Fri Sep 25, 2020 7:19 am
Reply with quote

never mind. i figured it out. stupid me. thanks for your help.[/code]
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> CICS

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts Mainframe jcl job with href links not... All Other Mainframe Topics 3
No new posts On a team working on a new project fo... All Other Mainframe Topics 2
No new posts How efficient are you, while working ... General Talk & Fun Stuff 0
No new posts Large'ish Working Storage and SOS issues CICS 0
No new posts DSLIST Command is not working TSO/ISPF 14
Search our Forums:

Back to Top