IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

[Solved]E-mail notifications


IBM Mainframe Forums -> Suggestions & Feedback
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nic Clouston

Global Moderator


Joined: 10 May 2007
Posts: 2455
Location: Hampshire, UK

PostPosted: Fri Apr 13, 2018 1:02 pm
Reply with quote

I have e-mail notifications set to 'Off' in my profile but, recently, I have been receiving them. This is annoying (very). Can it be sorted, please?
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1207
Location: India

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 11:31 am
Reply with quote

Please use 'Post Reply' instead of Quick Reply and untick the checkbox 'Notify me when a reply is posted' while replying.
Back to top
View user's profile Send private message
Nic Clouston

Global Moderator


Joined: 10 May 2007
Posts: 2455
Location: Hampshire, UK

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 2:52 pm
Reply with quote

It is not checked.
Does the quick reply automatically check that box? And why has it only just begun in the the last couple of weeks or so?
Back to top
View user's profile Send private message
steve-myers

Active Member


Joined: 30 Nov 2013
Posts: 891
Location: The Universe

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 7:27 pm
Reply with quote

Nic - It's been behaving this way as long as I can remember.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1207
Location: India

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 9:00 pm
Reply with quote

Yes Nic, Quick Reply ticks the checkbox by default.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> Suggestions & Feedback

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts Unable to send mail via CSSMTP to GMA... JCL & VSAM 2
No new posts Prblem with mail having MIME contents JCL & VSAM 2
No new posts Unable to send mail with SMTP commands JCL & VSAM 10
No new posts Moving a PS file as body of a mail! JCL & VSAM 4
No new posts Mail via SMTP with an image? JCL & VSAM 4
Search our Forums:

Back to Top