IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

Reason for DSNH204I error message in cobol +db2 compilation


IBM Mainframe Forums -> DB2
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
srinivasulu.p

New User


Joined: 10 Jul 2012
Posts: 22
Location: india

PostPosted: Mon Nov 17, 2014 12:00 am
Reply with quote

Dear Members,

I tried to compile COBOL + Db2 program its showing message like

DSNH204I statement references undeclared TEMP_TABLE

i could not find the reason .. why this is? kindly help me how to over come this issue ... i couldn't find any old Post's in our Forum

Thanks,
Back to top
View user's profile Send private message
prino
Warnings : 1

Senior Member


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 1239
Location: Vilnius, Lithuania

PostPosted: Mon Nov 17, 2014 12:31 am
Reply with quote

The error is in the statement on line 42 of your source.
Back to top
View user's profile Send private message
Marso

REXX Moderator


Joined: 13 Mar 2006
Posts: 1348
Location: Israel

PostPosted: Mon Nov 17, 2014 3:42 pm
Reply with quote

That's too much information. One word (undeclared) should be enough.
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

Moderator Emeritus


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7311
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Mon Nov 17, 2014 5:29 pm
Reply with quote

Here's your message.

Please don't re-type messages, just copy/paste from your emulator.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> DB2

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts Secondary index error while loading d... IMS DB/DC 2
No new posts Error 0C1 Reason Code 1 with branch i... PL/I & Assembler 3
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Passing a field name to COBOL program COBOL Programming 10
No new posts COBOL Performance Tuning COBOL Programming 6
No new posts Getting error while xped JCL & VSAM 10
Search our Forums:

Back to Top