IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

[Solved]Blank posts / 502 Bad Gateway


IBM Mainframe Forums -> Suggestions & Feedback
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
prino

Senior Member


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 1310
Location: Vilnius, Lithuania

PostPosted: Fri Nov 27, 2020 2:30 pm
Reply with quote

No adblocker, allow scripts, and all I get are either completely blank pages (even the html tells me so) <html>body></body></html>,

or I get the dreaded

Code:

502 Bad Gateway
nginx
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1210
Location: India

PostPosted: Fri Nov 27, 2020 4:29 pm
Reply with quote

Hi Prino,

its due to the old non SSL cookies stored in your browser. Can you please try clearing the cookies and refresh the page?
Back to top
View user's profile Send private message
prino

Senior Member


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 1310
Location: Vilnius, Lithuania

PostPosted: Fri Nov 27, 2020 10:02 pm
Reply with quote

That solved it, thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> Suggestions & Feedback

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts Using API Gateway from CICS program CICS 0
No new posts Merge files with a key and insert a b... DFSORT/ICETOOL 6
No new posts File transfer from host with filler f... TSO/ISPF 15
No new posts Eliminating blank space in XML parsed... COBOL Programming 0
No new posts TRAILER3 is creating blank record in ... DFSORT/ICETOOL 3
Search our Forums:

Back to Top