IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

Symbols [,] - not recognised in FILE-AID


IBM Mainframe Forums -> Compuware & Other Tools
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shivashunmugam Muthu

Active User


Joined: 22 Jul 2005
Posts: 114
Location: Chennai

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 1:54 pm
Reply with quote

Experts,

We are facing some issue with file-aid viewer. In our flatfile we have some symbols like [,]. When we view it thru 3.4, we cud see this symbol. But when we view it thru File-aid with the valid field mapping, we cudnt see it.

it says 'INVALID'.

Whatz the reason? Is there any specific system installation issue? Please advise.
Back to top
View user's profile Send private message
jayesh_g

New User


Joined: 03 Mar 2004
Posts: 23

PostPosted: Tue Aug 09, 2005 10:09 pm
Reply with quote

If File-AID says invalid, then it probably is icon_smile.gif Verify whether you are really using the correct field mapping.

-Jayesh.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> Compuware & Other Tools

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts PS file parameter JCL & VSAM 4
No new posts FD Section to Create FB or Vb File Dy... COBOL Programming 1
No new posts Count Records with a crietaria in a f... DFSORT/ICETOOL 5
No new posts Creating a VB file PL/I & Assembler 10
No new posts Replace a string in a VB file and cop... DFSORT/ICETOOL 2
Search our Forums:

Back to Top