IBM Mainframe Forum Index
 
Log In
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Register
 

TABLEBASE-ERROR-CODE = 40


IBM Mainframe Forums -> ABENDS & Debugging
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rupa.srini

New User


Joined: 25 Nov 2008
Posts: 5
Location: Chennai

PostPosted: Thu Jun 25, 2009 8:36 pm
Reply with quote

Hi,
We created a New Tableabase and ran the Table refresh job. But we are getting TABLEBASE I/O ERROR and TABLEBASE-ERROR-CODE = 40.

Could any one help us on this.What could be the problem

Thanks,
Rupa
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Senior Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10714
Location: italy

PostPosted: Thu Jun 25, 2009 8:49 pm
Reply with quote

have You researched the manual yet?
it might be faster to look at it Yourself, there are only 14 threads about tablebase on these forums,
so I would say that the chances of getting some help aroud here are pretty thin
Back to top
View user's profile Send private message
priyadharshini.rks

New User


Joined: 28 Jan 2012
Posts: 1
Location: India

PostPosted: Tue Feb 03, 2015 4:21 pm
Reply with quote

Tablebase error code denotes "The library DDNAME does not exist".

Please include the below DD statement in your job with the library list your tables are located.

//MAINLIB DD DSN=XXX.LIB.TABLEBSE,DISP=SHR

Let me know if this worked.
Back to top
View user's profile Send private message
Nic Clouston

Global Moderator


Joined: 10 May 2007
Posts: 2453
Location: Hampshire, UK

PostPosted: Sat Feb 07, 2015 4:55 pm
Reply with quote

Time travelling detect. I suspect that the problem was resolved over 5 years ago.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic View Bookmarks
All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> ABENDS & Debugging

 


Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts Secondary index error while loading d... IMS DB/DC 2
No new posts Execute step regardless of previous s... JCL & VSAM 2
No new posts Error 0C1 Reason Code 1 with branch i... PL/I & Assembler 3
No new posts Getting error while xped JCL & VSAM 10
No new posts JCL for replacing code in Cobol JCL & VSAM 7
Search our Forums:

Back to Top