Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

"Prefix not in table" error in Delta Vision

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> DB2
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Soumick Sarkar

New User


Joined: 28 Oct 2013
Posts: 15
Location: India

PostPosted: Mon Nov 11, 2013 11:04 am    Post subject: "Prefix not in table" error in Delta Vision
Reply with quote

Hi. I am not sure whether i am posting my query in the right form or not, but I am facing a problem in Delta Vision (DV). Whenever I am trying to add a new component in DV (for ex. LAA001), i am getting an error that "Module prefix LA not in table". Can anyone help me on this.
Back to top
View user's profile Send private message

dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Tue Nov 12, 2013 7:37 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello and welcome to the forum,

This may not be the riglt place for this . . .

Is Delta Vision a mainframe product or a PC product?

As it is less than common, suggest you ask vendor support .
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> DB2 All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Changeman get multiple "Browse C... elixir1986 Compuware & Other Tools 4 Fri Jul 14, 2017 1:48 am
No new posts Loading data to table gives wrong for... Raghu navaikulam DB2 18 Thu Jul 13, 2017 2:11 pm
No new posts Include/omit with "ALL" pa... mgl DFSORT/ICETOOL 6 Wed Jun 14, 2017 2:31 pm
No new posts DB2 Program abending without giving a... rahulgarg14 DB2 7 Mon May 29, 2017 8:10 pm
No new posts Getting error while opening a variabl... apandey1 COBOL Programming 5 Fri May 05, 2017 12:22 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us