Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Xpeditor: Remote BREAK/ABEND is no longer available

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Satheeshkumar

New User


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 51
Location: Chennai

PostPosted: Mon Sep 30, 2013 8:43 pm    Post subject: Xpeditor: Remote BREAK/ABEND is no longer available
Reply with quote

Hi,
We are facing one issue, is that thru the Xpeditor the Async transactions we
are not able to trigger, but thru the background transaction CEDX we are
able to capture and the transactions are triggered correctly. Any idea of
what could be the problem?

The Xped settings are as below.

---------------------- XPEDITER/CICS - TRAP SUMMARY (1.6) --------------
---WMA5
COMMAND ===> SCROLL ===> CSR
MODULE: CSECT:
MODE: TERM (IP TERM or ALL) NO IP TRAPS ENTRY 000001
LINE COMMANDS: A (After) B (Before) C (Copy) D (Delete) I (Insert)
M (Move) S (Save)

CMD USERID NETNAME TERM TRAN PROGRAM TRAP ABEND
IF ...................... TRAP CONDITION .......................
---- -------- -------- ---- ---- -------- ---
_ **** ******** NONE TX41 ******** YES

I have set break point in program correctly and trap setting in 1.6


The following message we are getting , not sure what could be the problem?

------------------- XPEDITER/CICS 08.03.01 - ABEND BULLETIN -------------
--WMA5
COMMAND ===>
MODULE: ******** Remote BREAK/ABEND is no longer available
********


* * * B U L L E T I N * * *

A REMOTE ABEND HAS BEEN TRAPPED BY THIS TERMINAL

PRESS ENTER TO CONTINUE
OR ENTER THE SELECT COMMAND (OR PFKEY) TO SELECT THE ABEND


NOTE - YOU MAY VIEW THE 'LIST ABENDS' SCREEN FOR A SUMMARY
OF ALL ABENDS CURRENTLY TRAPPED BY THIS TERMINAL
Back to top
View user's profile Send private message

Akatsukami

Global Moderator


Joined: 03 Oct 2009
Posts: 1746
Location: Bloomington, IL

PostPosted: Mon Sep 30, 2013 10:28 pm    Post subject:
Reply with quote

The problem would seem to be that the first 20 lines of your post appear to be copied byte-for-byte from a three-year-old e-mail on the IBM-MAIN mailing list.
Back to top
View user's profile Send private message
Satheeshkumar

New User


Joined: 20 Feb 2009
Posts: 51
Location: Chennai

PostPosted: Tue Oct 01, 2013 12:18 am    Post subject:
Reply with quote

Hi,

I am currently getting the same issue using expeditor. please let me is it expediter issue or some xped settings issue.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts IMS BMP program causes 878 system abend Artemk IMS DB/DC 7 Tue Nov 22, 2016 8:26 pm
No new posts abend sort based on count records in ... anatol DFSORT/ICETOOL 5 Mon Oct 17, 2016 10:10 pm
No new posts hot to get details when "EXEC CI... Andi1982 CICS 11 Tue Sep 20, 2016 5:01 pm
No new posts S213-14 ABEND explantion Apurva Mehta JCL & VSAM 5 Thu Jul 07, 2016 10:56 pm
No new posts How to determine where is error in ab... jackzhang75 PL/I & Assembler 13 Fri Apr 15, 2016 2:01 am


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us