Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Issue with myEXTRA Emulator

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> All Other Mainframe Topics
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
balukanna

New User


Joined: 09 Apr 2008
Posts: 41
Location: chennai

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 11:59 am    Post subject: Issue with myEXTRA Emulator
Reply with quote

Hi,

We have been using RUMBA emulator and our screen works fine with it, we tried the same with Humming bird and it works fine in that too.
Our users have myEXTRA and the screen is not properly working there.

The screen is navigating properly from first to second and in the second screen if we press ENTER it should throw the same with different data's, But the screen is showing the same old data.

Its showing PROG753 in the bottom of the screen, when we press ENTER. For other cases like F7 and F8 its working fine.

Could anyone suggest on this. If some thing needs to be taken care while mapping/coding for myEXTRA. Any link for references will be helpful.
Back to top
View user's profile Send private message

Nic Clouston

Global Moderator


Joined: 10 May 2007
Posts: 1722
Location: UK

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 12:06 pm    Post subject:
Reply with quote

I suspect the screen is not "throwing" anything but "displaying" it. I have never heard of myEXTRA so many others may not have heard of it either. In any case, the best place to go would be the myEXTRA support - maybe there is something wthin myExtra that is not quite rght or maybe it needs a special tweak at installation time. They will know far better than anyone here.
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 9:38 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello,

What does "not ptoperly working" mean?

Possibly your setup is not for the same terminal type for the "3270" as the emulators that work correctly.
Back to top
View user's profile Send private message
Robert Sample

Global Moderator


Joined: 06 Jun 2008
Posts: 7932
Location: Bellevue, IA

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 12:10 am    Post subject:
Reply with quote

IBM indicates the PROG 753 has several possible meanings:
Quote:
Prog 753
One or more of the following conditions occurred:

A READ MODIFIED, READ MODIFIED ALL, or READ BUFFER command that also contained data was received.
A REPEAT TO ADDRESS or GRAPHIC ESCAPE order was received which specified a character set that is not valid.
A START FIELD EXTENDED, MODIFY FIELD, or SET ATTRIBUTE order was received which specified an attribute value or character set that is not valid.
Considering two other 3270 emulators are not having the problem it sounds like time to contact the vendor to me.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> All Other Mainframe Topics All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Execessive parameter issue Sumeendar JCL & VSAM 5 Mon Dec 19, 2016 4:35 pm
No new posts DFHRESPONSE returns issue divated CICS 3 Wed Nov 02, 2016 6:32 pm
No new posts Can sending 5 MB data between cobol p... Kevin Vaz CICS 12 Tue Oct 18, 2016 4:50 pm
No new posts Identifying the emulator used vasanthz All Other Mainframe Topics 8 Thu Sep 29, 2016 2:17 am
No new posts REXX Screen not working due to LINKED... sundarkudos CLIST & REXX 1 Mon May 09, 2016 1:44 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us