Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Need help on jcl error

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> JCL & VSAM
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Vidya Kajale

New User


Joined: 01 Jun 2010
Posts: 43
Location: India

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 3:12 pm    Post subject: Need help on jcl error
Reply with quote

Hi,
I am executing the job through control M tool.

Before the first step of job i have below lines in job:

//DEFAULT OUTPUT JESDS=ALL,CLASS=*
//JESDS OUTPUT JESDS=ALL,CLASS=R,OUTDISP=(HOLD,HOLD),
// DEST=LOCAL

But when I am submitting the job through control M, the above two lines get automatically repeated and job gets abendede with jcl error.

Please suggest me these regards.
Back to top
View user's profile Send private message

expat

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 8593
Location: Back in jolly old England

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 3:15 pm    Post subject:
Reply with quote

Perhaps CONTROL-M is designed to put those lines in

So have you tried changing the JCL repository to remove those lines and then see what happens
Back to top
View user's profile Send private message
Vidya Kajale

New User


Joined: 01 Jun 2010
Posts: 43
Location: India

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 3:20 pm    Post subject: Reply to: Need help on jcl error
Reply with quote

I tried executing it externally it is getting successfully executed.
But through control M i have need to run series of 100 jobs and for each and every job I am facing the same issue.

I cant' go for executing 100 jobs externally trough manual process and need to find out the cause of the issue so that it will get executed through control M all the series of job.
Back to top
View user's profile Send private message
Arun Raj

Moderator


Joined: 17 Oct 2006
Posts: 2180
Location: @my desk

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 3:51 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
have you tried changing the JCL repository to remove those lines and then see what happens
did you try expat's suggestion?
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> JCL & VSAM All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts OO COBOL compile error Virendra Shambharkar COBOL Programming 3 Tue Jan 10, 2017 6:05 pm
No new posts S922 Error yuvan ABENDS & Debugging 3 Fri Dec 02, 2016 6:58 pm
No new posts Invoke Webservice Fails with DFHPI100... divated CICS 2 Thu Nov 24, 2016 5:57 pm
No new posts Error during restore rename archanamuthukrishnan All Other Mainframe Topics 2 Fri Oct 14, 2016 3:30 pm
No new posts Error IEC161I 052(009,XXXRS00)-084 wh... amitc23 JCL & VSAM 10 Wed Oct 12, 2016 5:00 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us