Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]no bookmark

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Jim Alton

New User


Joined: 31 Dec 2012
Posts: 31
Location: England

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 12:25 am    Post subject: no bookmark
Reply with quote

I made a bookmark of a topic, and when I show that topic it tells me that it is bookmarked, but when I look at my bookmarks from the Home page there are none.
Also, I'm credited with starting 3 topics when it has been just one.
Back to top
View user's profile Send private message

enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10201
Location: italy

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 1:12 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

when/if a moderator does topic cleanup , and deletes a post
the deleted posts in the recycle bin ( visible only to the moderators )
count as started topics.
Back to top
View user's profile Send private message
Jim Alton

New User


Joined: 31 Dec 2012
Posts: 31
Location: England

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 11:51 pm    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

Dear Enrico,

I don't understand your reply so let me reiterate.
I have started just one topic (finding duplicates without re-sorting) and made a reply to another topic that I did not start, and none of these have been put into the recycle bin; yet I'm told that I started three topics - there's something wrong here.
Also, you didn't reply to the bookmark issue.
I bookmarked the topic I started (finding duplicates without re-sorting), and when I'm in that forum there's active text at the top and bottom of the page that says "Remove the bookmark for this topic", and this clearly implies that the system thinks there is a bookmark for the topic. However, going to the Home page, there is active text that displays bookmarks, but when I click on this text the resulting reply is that there are no bookmarks set for me: again, there's something wrong here.
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10201
Location: italy

PostPosted: Mon Apr 08, 2013 12:31 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

Quote:
Also, you didn't reply to the bookmark issue.

sue me icon_cool.gif
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7223

PostPosted: Mon Apr 08, 2013 12:54 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

There are two posts from your first reply to cpuhawg, in the Recyle Bin, which means they've been deleted.

The way the "topic counting" works, each individual deleted post counts as a topic started by that user.

That's the way it works at the moment. So, two deleted post, one actual topic started = three topics started.

I've never used the bookmarks, so I don't know how that works.

Actually, I've just looked, and I've got two "bookmarked" topics, but not intentional :-)
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7223

PostPosted: Mon Apr 08, 2013 2:55 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

Bookmarks seem to work for me. I set one for your topic, logged out, in, out, shook it all about. Had a look at the index page and was able to "View Bookmarked Topics".

If you detail exactly what you have been trying, Site Admin will have a look, I'm sure.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Mon Apr 08, 2013 2:12 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
I have started just one topic (finding duplicates without re-sorting) and made a reply to another topic that I did not start, and none of these have been put into the recycle bin; yet I'm told that I started three topics - there's something wrong here


Its because two of your posts are in Recycle Bin now (Only Moderators can see) and both are treated as separate topics there.

Quote:

I bookmarked the topic I started (finding duplicates without re-sorting), and when


Can you see the topic here: http://www.ibmmainframes.com/search.php?search_id=bookmarks
Back to top
View user's profile Send private message
Jim Alton

New User


Joined: 31 Dec 2012
Posts: 31
Location: England

PostPosted: Mon Apr 08, 2013 4:36 pm    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

Thanks for the interest, mcmillan, but your link brought about the usual message: 'You do not have set a bookmark'. However, just like Bill, I've shook it up a bit.
First I tried to bookmark this very topic and it worked. Then I un-bookmarked the other topic and re-bookmarked it - it did not work. So I un-bookmarked it and logged out and in and re-bookmarked the topic - it did not work. It looks like the kind of shaking I can do is not sufficient to sort out this anomaly. Although in this case bookmarking the topic I started doesn't much matter since I can access the topic in other ways,if this anomaly has occurred here then where else might it occur?
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Tue Apr 09, 2013 1:56 pm    Post subject:
Reply with quote

Let me know the status now.
Back to top
View user's profile Send private message
Jim Alton

New User


Joined: 31 Dec 2012
Posts: 31
Location: England

PostPosted: Wed Apr 10, 2013 9:05 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

Nope - the topic has developed a resistance to me bookmarking it.
When I logged in and displayed the topic it was implying that it was bookmarked but it wasn't. So I unbookmarked it and rebookmarked it and still it wasn't bookmarked. Then I unbookmarked it, logged off/on, bookmarked it - still it wasn't bookmarked. I've left it unbookmarked.
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Wed Apr 10, 2013 10:11 am    Post subject:
Reply with quote

I'm not sure but can the "web-browser", at other end, in use be of concern here, McMillan?
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Wed Apr 10, 2013 1:53 pm    Post subject:
Reply with quote

No Anuj, not a browser problem as no client side scripts are involved here. Do bookmarking other topics work for you Jim?
Back to top
View user's profile Send private message
Jim Alton

New User


Joined: 31 Dec 2012
Posts: 31
Location: England

PostPosted: Thu Apr 11, 2013 7:46 am    Post subject: Reply to: no bookmark
Reply with quote

I said in an earlier reply that I was able to bookmark this topic 'no bookmark' but not the other topic I started.
I went to the recent topics and tried to bookmark one of them but without success; however, this topic was still bookmarked. So I unbookmarked this topic and tried bookmarking another topic - without success. I then logged off/on and tried to bookmark a topic - without success. But could I bookmark this topic again - yes, I could!
Note that when I say bookmarked without success I mean that when displaying the topic it implies it is bookmarked, but when I go to the home page and try to display the bookmarks it tells me there aren't any - except when this topic is bookmarked.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Mon Apr 15, 2013 1:27 pm    Post subject:
Reply with quote

We are working on this issue, Anyone else facing this problem?
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Mon Apr 15, 2013 11:48 pm    Post subject:
Reply with quote

So far, my bookmarks are behaving as expected.

Is there any chance that bookmarks work different for moderators?

d
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Tue Apr 16, 2013 8:15 am    Post subject:
Reply with quote

No dick, the problem is only with members who are feeding the Recycle Bin. And I hope we have solved this issue now.
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Tue Apr 16, 2013 9:57 am    Post subject:
Reply with quote

For me also the Bookmarks are working as expected.
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Tue Apr 16, 2013 9:31 pm    Post subject:
Reply with quote

Thanks for the feedback!

d
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts How can the SOC7 error be solved radhakrishnan82 Mainframe Interview Questions 5 Thu Aug 25, 2005 1:00 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us