Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
cut and copy not working in attachmate emulator

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> HomeWorks & Requests
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
dilipan

New User


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 5
Location: india

PostPosted: Thu Oct 13, 2011 1:29 pm    Post subject: cut and copy not working in attachmate emulator
Reply with quote

hi,

As a fresher my job is to copy the table name from emulator and paste in the note pad.but if i use ctrl+c and ctrl+v its not working.but if i right click the mouse and use copy option from there means its working...please help me on this issue.
Back to top
View user's profile Send private message

enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10309
Location: italy

PostPosted: Thu Oct 13, 2011 1:32 pm    Post subject: Reply to: cut and copy not working in attachmate emulator
Reply with quote

even if You are a fresher, what has the issue to do with cobol ???
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Tue Oct 18, 2011 4:09 pm    Post subject:
Reply with quote

All depends. Which emulator are you using -- these setting ar subject to differ from one emulator to other.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> HomeWorks & Requests All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts LIBDEF not working in called proc packerm CLIST & REXX 0 Fri Sep 15, 2017 7:22 pm
No new posts Working with hex values in Filemanage... Emile Straker IBM Tools 0 Tue Sep 12, 2017 1:42 am
No new posts XMITIP sends it out. Can it copy on l... Rommel Dayon Rustia IBM Tools 0 Tue Sep 05, 2017 10:16 am
No new posts ISREDIT MACRO NOT WORKING! :cry: kirank889 TSO/ISPF 3 Thu Aug 03, 2017 5:46 pm
No new posts Unable to copy data from spool in a d... srikant314 JCL & VSAM 8 Fri Jul 28, 2017 9:10 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us