Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Focus problem

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> All Other Mainframe Topics
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
CICS fan

New User


Joined: 03 Apr 2008
Posts: 82
Location: United States

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 11:01 am    Post subject: Focus problem
Reply with quote

i have input file field to a focus program which is s9(4)v99(impled decimal) comp-3 and i want to put it in the output file as 9(7)v99 impled decimal with leading zeroes.
whats the best solution?please help.
Back to top
View user's profile Send private message

dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 7:57 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello,

Move the data to a properly defined field. . .
Back to top
View user's profile Send private message
Terry Heinze

JCL Moderator


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 1239
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 8:00 pm    Post subject:
Reply with quote

See Language Reference Manual.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> All Other Mainframe Topics All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts SYMNAMES problem jacobdng DFSORT/ICETOOL 7 Thu Dec 22, 2016 7:47 am
No new posts Problem in writing Output file vickey_dw COBOL Programming 5 Mon Nov 14, 2016 11:14 pm
No new posts Problem in Running Query via JCL vickey_dw DB2 3 Tue Oct 18, 2016 11:11 pm
No new posts DB2 Streaming Batch Processing Problem Manshadi DB2 4 Sat Sep 24, 2016 12:14 pm
No new posts Problem with GETMAIN command amitc23 CICS 6 Thu Sep 01, 2016 1:01 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us