Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]"Mark all forums read " - Not Functioning

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 9:46 am    Post subject: "Mark all forums read " - Not Functioning
Reply with quote

Though i click on "Mark all forums read ", none of the forums are getting marked as read!!
Back to top
View user's profile Send private message

mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 11:19 am    Post subject: Reply to: "Mark all forums read " - Not Functionin
Reply with quote

Are you sure, your browser is checking for the new version of its cached pages?
Back to top
View user's profile Send private message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 7:56 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
Are you sure, your browser is checking for the new version of its cached pages?
Yes it is!!
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 8:13 pm    Post subject:
Reply with quote

It's working fine for us...

Can you provide some info about your browser (version, brand etc)
Back to top
View user's profile Send private message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 9:30 pm    Post subject:
Reply with quote

The Browser is IE7
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 10:34 pm    Post subject:
Reply with quote

The same problem?

http://www.ibmmainframes.com/viewtopic.php?t=25364

http://www.ibmmainframes.com/viewtopic.php?t=23524
Back to top
View user's profile Send private message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 12:08 pm    Post subject:
Reply with quote

Mc Millan
This is your quote from
http://www.ibmmainframes.com/viewtopic.php?t=25364
Quote:
Do you mean, the icons? Yes, its a known bug which is caused by an optimization made on the index page.

As the index page is fetched from the server cache for faster loading, you need to 'Mark all forums read' Manually!
So, when i Click on 'Mark all forums read' all the topics should be marked as read... But its not....
that is what i am trying to point out!!
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 3:23 pm    Post subject:
Reply with quote

I got it.

Do you get this message after "Marking all Forums Read":

Quote:
All forums have been marked read

Click Here to return to the Index


And is it possible to try with any other browser like firefox?
Back to top
View user's profile Send private message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 3:31 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
Do you get this message after "Marking all Forums Read":

Yes

I dont have any other browser here!
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 3:47 pm    Post subject:
Reply with quote

Please, you can get it from firefox.com

If anybody else facing the same problem, please report it here...
Back to top
View user's profile Send private message
krisprems

Active Member


Joined: 27 Nov 2006
Posts: 649
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 4:09 pm    Post subject:
Reply with quote

mcmillan,
I logged off and loogged in, now everything is refreshed....
Now after clicking "Mark all forums read " is working properly..!!!!

as of now Problem solved !!!
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 4:19 pm    Post subject:
Reply with quote

Nice.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Amount field is getting corrupted whe... thesumitk SYNCSORT 5 Tue Oct 18, 2016 8:20 pm
No new posts CICS VSAM RLS READ akodakka CICS 3 Tue Oct 04, 2016 3:09 pm
No new posts hot to get details when "EXEC CI... Andi1982 CICS 11 Tue Sep 20, 2016 5:01 pm
No new posts Multi row fetch - "for read only... Nileshkul DB2 3 Sun Aug 14, 2016 12:52 am
No new posts "DFSRRC00 vs IKJEFT01" for ... arunsoods All Other Mainframe Topics 5 Fri Aug 12, 2016 9:54 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us