Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]General Error when trying to view topics

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Wed Jul 18, 2007 7:12 pm    Post subject: General Error when trying to view topics
Reply with quote

Hello,

I'm sure someone has report this, but this is returned each time i try to view a topic
Quote:
Could not retrieve word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_search_wordmatch.MYI'. (errno: 145)

SELECT m.word_id FROM phpbb_search_wordmatch m, phpbb_topics t WHERE m.post_id = t.topic_first_post_id AND t.topic_id = 22785

Line : 40
File : /home/ibmmainf/public_html/includes/functions_related.php


d
Back to top
View user's profile Send private message

superk

Moderator Team Head


Joined: 26 Apr 2004
Posts: 4649
Location: Raleigh, NC, USA

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 8:52 pm    Post subject: Re: General Error when trying to view topics
Reply with quote

Same thing's happening to me:

could not obtain main information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 127 from table handler

SELECT t.*, p.poster_id, p.post_username AS last_poster_name, p.post_id, p.post_time, f.forum_name, f.forum_id, u.username AS last_poster, u.user_id AS last_poster_id, u2.username AS first_poster, u2.user_id AS first_poster_id, p2.post_username AS first_poster_name FROM phpbb_topics t, phpbb_posts p LEFT OUTER JOIN phpbb_posts p2 ON p2.post_id = t.topic_first_post_id LEFT OUTER JOIN phpbb_forums f ON p.forum_id = f.forum_id LEFT OUTER JOIN phpbb_users u ON p.poster_id = u.user_id LEFT OUTER JOIN phpbb_users u2 ON u2.user_id = t.topic_poster WHERE t.forum_id NOT IN ('start') AND t.forum_id IN (31,27,1,39,40,7,8,9,10,11,41,13,14,15,22,23,24,42,38,35,4,44,6,37,43,45) AND p.post_id = t.topic_last_post_id AND UNIX_TIMESTAMP(NOW()) - p.post_time < 86400 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 20

Line : 127
File : /home/ibmmainf/public_html/recent.php
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:28 pm    Post subject:
Reply with quote

Me too facing the same problem, still.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1199
Location: India

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:48 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
Me too facing the same problem, still.


Are you still on our old server? Is your URL updated to ibmmainframes.com or still like http://75.126.189.228/~ibmmainf or http://dfsort.ibmmainframes.com/~ibmmainf

Type ibmmainframes.com in your browser AddressBar and tell me the URL
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 2:56 pm    Post subject:
Reply with quote

McMillian,

After following your suggestion posted on main page of this site:
Quote:
1. Clearing your browser cache
2. Flush your DNS Cache (Type ipconfig /flushdns in DOS)
3. Restart your Internet or PC

URL shown in Address-Bar is: http://www.ibmmainframes.com.
I think, I've been migrated to new URL, above stated problem is not there now. Still, when I open a new page(right-click/open in new window ) then, usually, smiles & avtars are not visible somtimes. May be this has something to do with my net speed.

By the way, thanks for such a promt reply.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1199
Location: India

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 3:38 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
May be this has something to do with my net speed.


If you are using a Dial-up, may be. If not please post the link with a screenshot.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts REXX to view the PGM or PROC jackzhang75 CLIST & REXX 11 Tue Jun 20, 2017 1:20 am
No new posts DB2 Program abending without giving a... rahulgarg14 DB2 7 Mon May 29, 2017 8:10 pm
No new posts Getting error while opening a variabl... apandey1 COBOL Programming 5 Fri May 05, 2017 12:22 pm
No new posts How to see VIEW definition from BMC c... rohanthengal DB2 1 Thu May 04, 2017 1:50 pm
No new posts IDC2902I Error tzeche ABENDS & Debugging 2 Tue Mar 28, 2017 11:39 am


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us