Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Xpediter Problem in PLI program with entry point is CEESTART

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> PL/I & Assembler
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
ibmmainframe1

New User


Joined: 26 Jul 2005
Posts: 64
Location: India

PostPosted: Thu Sep 07, 2006 9:26 pm    Post subject: Xpediter Problem in PLI program with entry point is CEESTART
Reply with quote

Hi All,

When I try to invoke the xpediter i get the following error



Code:
                                                                               
   XPED IMS SPF                                                                 
   TEST CIS515                                                                 
PARM 'DLI,CIS515,CIS515,,0000,,,,,,,,,N,,,Y'                                   
*** CIS515   FROM STAGE5.ER.LOAD                                   LINK 12/23/05 
XPD2214  ADSRA221 LE ENVIRONMENT RECOGNIZED                                     
NO SOURCE LISTING INFORMATION FOUND FOR MODULE                                 
******************************** BOTTOM OF DATA ********************************


Pls help me in resolving this.

Note: Iam running PLI program and the entry point is CEESTART.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message

ofer71

Global Moderator


Joined: 27 Dec 2005
Posts: 2360
Location: Israel

PostPosted: Thu Sep 07, 2006 10:50 pm    Post subject:
Reply with quote

From my experience, Xpediter gets crazy when LE is involved...

O.
Back to top
View user's profile Send private message
ibmmainframe1

New User


Joined: 26 Jul 2005
Posts: 64
Location: India

PostPosted: Fri Sep 08, 2006 6:57 pm    Post subject: Re: Xpediter Problem in PLI program with entry point is CEES
Reply with quote

I even copied the program in my private library compiled and linkedit with return code 4, still I get the same problem.

Any help greatly appreciated.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> PL/I & Assembler All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Writing a file using online program grvtomar PL/I & Assembler 3 Fri Jun 30, 2017 1:06 pm
No new posts pre-compiler for program in an HFS Pedro DB2 0 Fri Jun 23, 2017 11:13 pm
No new posts Compiling program in endeavor for tra... RALAKKAL Compuware & Other Tools 4 Mon Jun 05, 2017 8:27 pm
No new posts COBOL DB2 program - zIIP eligible vasanthz COBOL Programming 7 Wed May 31, 2017 5:12 am
No new posts DB2 Program abending without giving a... rahulgarg14 DB2 7 Mon May 29, 2017 8:10 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us