IBM Mainframe Forum Index
 
Register
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search Log in to check your private messages Log in
 
Error with opening new threads
 
IBM Mainframe Forums -> General Talk & Fun Stuff
Post new topic   Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vasanthz

Global Moderator


Joined: 28 Aug 2007
Posts: 1689
Location: Tiruppur, India

PostPosted: Fri Feb 13, 2015 1:51 am
Reply with quote

Unable to post on any threads, or open new threads.. Editing a post works. Edited an old thread and split it to create a new thread..
Code:
Error in posting

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES (63833, 35, 50235, '', 1426190237, '6a33102423', 1, 0, 1, 1)

Line : 270
File : /var/www/vhosts/ibmmainframes.com/httpdocs/includes/functions_post.php
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic All times are GMT + 6 Hours
Forum Index -> General Talk & Fun Stuff
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Forum Replies
No new posts can someone please help me in finding... IBM Tools 9
No new posts SYNCSORT Error - CONTROL FIELD BEYOND... SYNCSORT 10
No new posts Easytrieve EZABX007 with error code 0... CA Products 7
No new posts SARBCH REPORT DD writing error CA Products 1
No new posts EIBRESP =16 & EIBRESP2 = 01 while... CICS 4

Back to Top