Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Forum Index
 
Register
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
Debug set up for COBOL module but opens an assembler code

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> IBM Tools
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
elixir1986
Warnings : 1

New User


Joined: 10 Nov 2015
Posts: 25
Location: USA

PostPosted: Sun Dec 22, 2019 12:05 am    Post subject: Debug set up for COBOL module but opens an assembler code
Reply with quote

Hi Team,

I am new to Debug option using IBM Rational Developer for System Z. I set up the jcl step, IP address and appropriate DD statements in the job and executed it to debug.

The debug process is getting initiated, but I see the code in Assembler format.

This is happening for current module which I tried to debug.

Note: For a different module the debug got kicked off correctly and I am able to see the code in COBOL format. I followed same process for the debug for both the modules.

Please let me know if I am missing any information.

Any constructive suggestion appreciated!
Back to top
View user's profile Send private message

elixir1986
Warnings : 1

New User


Joined: 10 Nov 2015
Posts: 25
Location: USA

PostPosted: Sun Dec 22, 2019 12:19 am    Post subject:
Reply with quote

Please note the entry point for the program is using 'DBMSCBL' aka datacom.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> IBM Tools All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts VSAM I/O - Extended Addressability - ... amitsjcntl JCL & VSAM 7 Mon Jul 06, 2020 3:51 pm
No new posts CALL statement in COBOL for VSE Kirthishine COBOL Programming 1 Fri Jun 26, 2020 12:12 pm
No new posts Force a Return Code and print error m... Rick Ryan SYNCSORT 30 Thu Jun 25, 2020 1:18 am
No new posts TSO and the STAX Assembler Macro mxgdontmics PL/I & Assembler 20 Mon Jun 15, 2020 10:33 am
No new posts unable to compile module jzhardy PL/I & Assembler 6 Tue Jun 02, 2020 1:24 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us