Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Forum Index
 
Register
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
Problem in Filezilla

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
amitc23

New User


Joined: 05 Nov 2014
Posts: 90
Location: India

PostPosted: Wed Mar 02, 2016 12:53 pm    Post subject: Problem in Filezilla
Reply with quote

Hi

Anybody using Filezilla for transfer of files in/out of mainframe ? I am facing a problem while downloading the files from MF to PC. I am getting the files in txt form but with embedded characters. Earlier I was getting the files same as in MF (without those characters).

It was working fine till yesterday, but don't know what settings I changed causing this. Transfer type is ASCII.

Thanks
Amit
Back to top
View user's profile Send private message

Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7312

PostPosted: Wed Mar 02, 2016 2:54 pm    Post subject: Reply to: Problem in Filezilla
Reply with quote

Different data than yesterday? Different dataset? FB vs VB. Lots of things. Can you paste an example in hex with a description of the source dataset?
Back to top
View user's profile Send private message
amitc23

New User


Joined: 05 Nov 2014
Posts: 90
Location: India

PostPosted: Wed Mar 02, 2016 3:50 pm    Post subject:
Reply with quote

Dataset is PS ,fixed block with 650 record length.
in MF it looks like
Code:

TEST0000000000YY0SYSTEM RECORD                                           
APPL0000100A1   APP1                          N NNNYYUS    NN
APPL0000101A2   APP2                                 N NNNNNUS    NN


But while downloaded it looks like
 F cTEST:0YY0SYSTEM RECORDS#*0*cAPPL:0e100A1APP1hN NNNYYUSaNN` *cAPPL:0e101A2fAPP2aN :NaUSaNN` *
Back to top
View user's profile Send private message
amitc23

New User


Joined: 05 Nov 2014
Posts: 90
Location: India

PostPosted: Sat Mar 05, 2016 11:38 am    Post subject:
Reply with quote

I got the answer to it. My mistake
The file I was creating was having pack on in profile. Corrected that and it sorted out.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Having problem passing a variable to ... markzasz JCL & VSAM 12 Thu Jul 11, 2019 5:31 pm
No new posts Pipeline scan problem John Poulakos CICS 1 Thu Feb 28, 2019 10:02 pm
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Problem while Decompressing the ZIP file Nethraa All Other Mainframe Topics 2 Tue Feb 26, 2019 6:55 am
No new posts Problem while Decompressing the ZIP file Nethraa All Other Mainframe Topics 6 Fri Feb 22, 2019 11:41 pm
No new posts Problem with OVERLAY - BI on SMF Record Ghellar DFSORT/ICETOOL 4 Sat Dec 01, 2018 9:41 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us