Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Forum Index
 
Register
 
IBM Mainframe Forum Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
[Solved]Some can't ask question since the migration

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7312

PostPosted: Wed Mar 18, 2015 1:11 pm    Post subject: Some can't ask question since the migration
Reply with quote

Question asked on the sister site, by a Moderator here:

Quote:
Hi,
I have been trying to post topics on ibmmainframes.com and unable to do so after the migration to cloud.
I have been getting the below error for like a week now. I was waiting that it would get resolved automatically, but does not seem to have.
However there are posts being made successfully by some users O_o but i am unable to post.
Could someone take a look at this error. Also there maybe many users out there facing the same issue.

Code:
Error in posting

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_posts (topic_id, forum_id, poster_id, post_username, post_time, poster_ip, enable_bbcode, enable_html, enable_smilies, enable_sig) VALUES (63861, 10, 50235, '', 1426657518, '6a333127a7', 1, 0, 1, 1)

Line : 270
File : /var/www/vhosts/ibmmainframes.com/httpdocs/includes/functions_post.php


Thanks & Regards,
Vasanth.S
Back to top
View user's profile Send private message

mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1212
Location: India

PostPosted: Wed Mar 18, 2015 10:04 pm    Post subject:
Reply with quote

I hope we have solved this issue, waiting for the response from vasanth.
Back to top
View user's profile Send private message
steve-myers

Active Member


Joined: 30 Nov 2013
Posts: 753
Location: The Universe

PostPosted: Thu Mar 19, 2015 12:58 am    Post subject:
Reply with quote

I had the same problem as Vasanth, but it seems to have been repaired.

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
vasanthz

Global Moderator


Joined: 28 Aug 2007
Posts: 1650
Location: The Good Place

PostPosted: Thu Mar 19, 2015 1:51 am    Post subject:
Reply with quote

Yay..! resolved.
Thank you for the swift response
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. COBOL/CICS with real time MQ Series u... BPranav CICS 2 Mon Sep 16, 2019 9:19 pm
No new posts Blksize question darioits JCL & VSAM 11 Tue Sep 10, 2019 8:32 pm
No new posts INREC IFTHEN question knobi SYNCSORT 2 Mon Apr 15, 2019 11:55 pm
No new posts Attachmate file transfer question John Poulakos All Other Mainframe Topics 3 Wed Mar 20, 2019 1:45 am
No new posts COBOL Table Question GAPX1 COBOL Programming 3 Thu Mar 07, 2019 9:48 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us