Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]More posts lost, and more unusual errors

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7225

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 3:21 pm    Post subject: More posts lost, and more unusual errors
Reply with quote

I know you probably know, but more has gone missing.

Also, when posting a reply this morning:

Code:
A General Error Occurred. Please send the Error message and page link to the Site Admin (Online @ 24Hrs)
 
Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.7.1 : Relay access denied


The reply was posted (or I can see it for now, anyway). No clue what mail I would have been sending.
Back to top
View user's profile Send private message

Pandora-Box

Moderator


Joined: 07 Sep 2006
Posts: 1529
Location: Andromeda Galaxy

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 5:53 pm    Post subject:
Reply with quote

Yes I am experiencing this as well.. But some of the important PM's that was done yesterday is lost icon_sad.gif and also I cleaned up the PM box yesterday and I see those messages again today
Back to top
View user's profile Send private message
prino

Active Member


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 982
Location: Oostende, Belgium

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 8:00 pm    Post subject:
Reply with quote

Long live "the cloud"...
Back to top
View user's profile Send private message
Terry Heinze

JCL Moderator


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 1238
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 8:40 pm    Post subject:
Reply with quote

They don't call it "the cloud" for nothing. icon_biggrin.gif
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 10:23 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
A General Error Occurred. Please send the Error message and page link to the Site Admin (Online @ 24Hrs)

Ran into problems sending Mail. Response: 554 5.7.1 : Relay access denied


This problem is solved now and we are still working on split/Move topic error.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 10:48 pm    Post subject:
Reply with quote

We have also solved the MOVE/SPLIT topic error "Could not insert data into moved table".

Please let me know if you face any more problems.
Back to top
View user's profile Send private message
Terry Heinze

JCL Moderator


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 1238
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Wed Mar 04, 2015 10:53 pm    Post subject:
Reply with quote

Will do.
P.S. Looks good -- thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Akatsukami

Global Moderator


Joined: 03 Oct 2009
Posts: 1738
Location: Bloomington, IL

PostPosted: Thu Mar 05, 2015 9:04 pm    Post subject:
Reply with quote

I'm getting some HTML 502 bad gateway errors. Don't know if the problem is on my end or yours.
Back to top
View user's profile Send private message
Akatsukami

Global Moderator


Joined: 03 Oct 2009
Posts: 1738
Location: Bloomington, IL

PostPosted: Thu Mar 05, 2015 9:04 pm    Post subject:
Reply with quote

(Duplicate from a 502.)
Back to top
View user's profile Send private message
Terry Heinze

JCL Moderator


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 1238
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Thu Mar 05, 2015 9:40 pm    Post subject:
Reply with quote

The "Looks good" comment in my Mar 4 post referred to posting a reply. I haven't tried splitting a topic, so can't speak to that.
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7225

PostPosted: Thu Mar 05, 2015 10:17 pm    Post subject: Reply to: More posts lost, and more unusual errors
Reply with quote

Since I can't delete the duplicate in this part of the forum, I tried to split. Selected the duplicate only. Split from selected posts. It took Terry's with it. Merged it back (moving it first). Did the same again (thinking I'd got it wrong the first time). Same result. Reverted again.

I'm reasonably sure I've selected posts without selecting the last before and it worked. Reasonably sure. Most often, the split would just be for the last post(s) in a topic, so not a big deal, just mentioned in case it indicates some other problem.

So, moving works. Splitting may have a problem, or it may have been like that before the upgrade. Both proceed without any error messages.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Fri Mar 06, 2015 10:26 am    Post subject:
Reply with quote

Anyone else facing HTTP Error 502 Bad gateway?
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7225

PostPosted: Fri Mar 06, 2015 7:54 pm    Post subject: Reply to: More posts lost, and more unusual errors
Reply with quote

Some more odd stuff here: http://www.ibmmainframes.com/viewtopic.php?p=328378#328378 which relates to a very broken topic.
Back to top
View user's profile Send private message
Terry Heinze

JCL Moderator


Joined: 14 Jul 2008
Posts: 1238
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Fri Mar 06, 2015 8:32 pm    Post subject:
Reply with quote

See my post in "Logic issue in writing...".
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Several errors during building altern... Andi1982 JCL & VSAM 11 Wed Jul 06, 2016 7:39 pm
No new posts Another unusual APA question. John Poulakos IBM Tools 6 Tue Apr 29, 2014 9:59 pm
No new posts Can SYSIN errors be rectified without... techie09 JCL & VSAM 17 Thu Oct 31, 2013 11:59 am
No new posts Currency lost in IDMS athulvijay IDMS/ADSO 19 Thu Sep 20, 2012 2:08 pm
No new posts Join U0418 errors umanaga DFSORT/ICETOOL 4 Tue Jul 03, 2012 12:57 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us