Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Endevor Configuration Question

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> CA Products
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
bkjanes

New User


Joined: 14 Sep 2007
Posts: 4
Location: Alabama Dept of Transportation

PostPosted: Wed May 30, 2012 11:23 pm    Post subject: Endevor Configuration Question
Reply with quote

I've been working on configuring Endevor for our mainframe environment. I have my environments, systems, subsystems, types and processors built and everything is going pretty well, except for the "LL" (List Listing) feature in the Display panel. I've created the listing libraries, and my processors are writing to them using the CONLIST utility, but when I select "LL" for an element, I get the error message "LIST FILE NOT FOUND".

Can someone tell me where in the Endevor installation/configuration process do you specify what the listing libraries are for a given environment/system?
Back to top
View user's profile Send private message

Nic Clouston

Global Moderator


Joined: 10 May 2007
Posts: 1722
Location: UK

PostPosted: Wed May 30, 2012 11:57 pm    Post subject:
Reply with quote

You paid for endevor which presumably means support as well - make them earn their keep!
Back to top
View user's profile Send private message
bkjanes

New User


Joined: 14 Sep 2007
Posts: 4
Location: Alabama Dept of Transportation

PostPosted: Thu Jun 07, 2012 7:24 pm    Post subject: Reply to: Endevor Configuration Question
Reply with quote

I figured out the problem, with the help of some clues from my CA Endevor support technician. The reason the listings weren't showing up when I used the "LL" (List Listing) line command was because my generate processor didn't include MONITOR=COMPONENTS on the listing library DD statement (ddname C1LLIBO) that the CONLIST utility was writing the listings to.

Endevor uses Automated Configuration Management (ACM) to know what listings are stored as outputs. Without MONITOR=COMPONENTS being coded on the listing library, ACM didn't know what listings were stored or what library they were stored in.

I hope that helps anyone who may encounter this problem.
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Thu Jun 07, 2012 8:05 pm    Post subject: Reply to: Endevor Configuration Question
Reply with quote

Good to hear it is working - thank you for posting the solution icon_smile.gif

It will most likely help others who encounter similar issues.

d
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> CA Products All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Fault Analyzer - listings question. egrove IBM Tools 4 Thu Aug 11, 2016 5:31 pm
No new posts dataset copy question - REPRO or some... atulxp TSO/ISPF 2 Wed Aug 03, 2016 10:56 pm
No new posts Endevor error C1UU999E during cast Musab Ahmed CA Products 3 Wed Jun 29, 2016 12:41 pm
No new posts SE37 while adding element to endevor kalyan.v CA Products 5 Mon Apr 25, 2016 6:05 pm
No new posts Endevor Error mahi CA Products 3 Sun Mar 20, 2016 4:08 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us