Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]Missing topics and posts

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7223

PostPosted: Tue May 08, 2012 8:31 pm    Post subject: Missing topics and posts
Reply with quote

There are some topics and posts missing from earlier today, after there seemed to be an "outage" of the board.

Are they going to return to us?
Back to top
View user's profile Send private message

mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Tue May 08, 2012 8:56 pm    Post subject:
Reply with quote

At approximately 11 AM IST this morning, the hardware node of our main server failed. We were able to successfully bring it back online about 30 minutes later. At that time, it appeared to be a failed drive in the RAID array, caused a slight pause in IO, causing the server to kernel panic. We replaced the drive, and brought the site back online. While looking further into the issue, the server crashed again. But we couldnt bring it back again within a reasonable timeframe and hence we have to restore the entire site and database from the last successful backup available. The backup we restored to was actually taken at 10 AM IST today, so we lost all the posts made after 9:35 AM IST today.
Back to top
View user's profile Send private message
Akatsukami

Global Moderator


Joined: 03 Oct 2009
Posts: 1738
Location: Bloomington, IL

PostPosted: Tue May 08, 2012 9:06 pm    Post subject:
Reply with quote

The same is true of the Beginners' and Students' board, yes?
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Tue May 08, 2012 9:08 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
The same is true of the Beginners' and Students' board, yes


Yes Akatsukami, both sites are on the same server now.
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7223

PostPosted: Tue May 08, 2012 9:28 pm    Post subject: Reply to: Missing topics and posts
Reply with quote

Thanks for the info.
Back to top
View user's profile Send private message
Bill Woodger

DFSORT Moderator


Joined: 09 Mar 2011
Posts: 7223

PostPosted: Wed May 09, 2012 12:58 pm    Post subject: Reply to: Missing topics and posts
Reply with quote

I don't know if it is just me, but several times, including this morning, things have been "slower" since yesterday, both sites. Last night around midnight/midnight +10 UK time, I got the "send an SMS don't telephone" message on here while posting. My post actually arrived but I never got the "successful post" screen before I gave up.
Back to top
View user's profile Send private message
PeterHolland

Global Moderator


Joined: 27 Oct 2009
Posts: 2422
Location: Netherlands, Amstelveen

PostPosted: Wed May 09, 2012 1:29 pm    Post subject:
Reply with quote

Bill, its not just you.

Bad response time, not connected errors etc.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Wed May 09, 2012 1:32 pm    Post subject:
Reply with quote

Yes, we are facing pocket dropouts may be due to the new RAID array. We have planned to replace the entire system this weekend.
Back to top
View user's profile Send private message
PeterHolland

Global Moderator


Joined: 27 Oct 2009
Posts: 2422
Location: Netherlands, Amstelveen

PostPosted: Wed May 09, 2012 1:35 pm    Post subject:
Reply with quote

Ok, thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Ed Goodman

Active Member


Joined: 08 Jun 2011
Posts: 556
Location: USA

PostPosted: Wed May 09, 2012 7:25 pm    Post subject:
Reply with quote

Now I'm having sad/scared flashbacks to the demise of one of my old favorite boards

"I don't believe it but the board is working after moving it to another server. I thought I was going to have to start a new one but somehow, it seems to be okay. - bre"
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Wed May 09, 2012 9:32 pm    Post subject:
Reply with quote

No. It wont happen here at any cost. We are not just to stay here.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sun May 13, 2012 4:41 pm    Post subject:
Reply with quote

We are on the new server now. If you can see this post you have successfully migrated to our new server.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sun May 13, 2012 5:34 pm    Post subject:
Reply with quote

Knows Issues:

The site loads slow due to DNS resolving issue, but it will be normal in 24 hours
Search function may not work, it will be indexed in 48 hours
Some attachments may not exist, it will be solved in 2 hours
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Sun May 13, 2012 5:46 pm    Post subject: Reply to: Missing topics and posts
Reply with quote

The Old server is running at: http://64.57.246.166/index.php

If you post anything on the Old server(due to DNS Propagation Delay) it will be discarded hereafter.
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Mon May 14, 2012 11:05 am    Post subject:
Reply with quote

Search Function: solved
Attachments problem: Solved
Server Migration: Solved for all Registered Users and still working to migrate some guest users: http://64.57.246.166/viewonline.php

Please let me know the status of the new server.
Back to top
View user's profile Send private message
PeterHolland

Global Moderator


Joined: 27 Oct 2009
Posts: 2422
Location: Netherlands, Amstelveen

PostPosted: Mon May 14, 2012 11:11 am    Post subject:
Reply with quote

Normally when i opened a post with the new indicator and after reading went back with the browser back button that indicator had disappeared.
Not now anymore.

Edit : only after i post something, like above.
Back to top
View user's profile Send private message
rajesh

Support Team Head


Joined: 24 Nov 2003
Posts: 49
Location: Chennai

PostPosted: Wed May 16, 2012 11:15 am    Post subject:
Reply with quote

We are all set and ready to go with this new ship.
Back to top
View user's profile Send private message
Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Wed May 16, 2012 12:56 pm    Post subject:
Reply with quote

Thanks for keeping us posted.

Well done, icon_smile.gif
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Fault Analyser - missing code explana... egrove IBM Tools 1 Thu Aug 11, 2016 5:55 pm
No new posts Missing Java main class akg Java & MQSeries 3 Wed May 25, 2016 4:05 pm
No new posts “Carriage Return” is missing in f... sudha_be02 JCL & VSAM 1 Mon Feb 15, 2016 5:04 pm
No new posts [SQL0029] INTO clause missing from em... HABBIE DB2 2 Fri Sep 04, 2015 3:54 pm
No new posts Get missing dataset from the concaten... charan_mainframe Mainframe Interview Questions 2 Mon Jun 29, 2015 3:26 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us