Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
Getting message while using xped.

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
vijay korde

New User


Joined: 19 Feb 2010
Posts: 27
Location: India

PostPosted: Mon Dec 06, 2010 5:43 pm    Post subject: Getting message while using xped.
Reply with quote

Hello,

I am getting below message while using Xped. Can anybody share the info about it?

NO STANDARD RETURN LINKAGE FOUND FOR BREAKPOINT

Many thanks in advance.

-Vijay
Back to top
View user's profile Send private message

Anuj Dhawan

Senior Member


Joined: 22 Apr 2006
Posts: 6258
Location: Mumbai, India

PostPosted: Mon Dec 06, 2010 9:03 pm    Post subject:
Reply with quote

Some more information please. What did you do, when this happened? Was there some message identifier? What were you debugging using xpeditor - online or batch?
Back to top
View user's profile Send private message
vijay korde

New User


Joined: 19 Feb 2010
Posts: 27
Location: India

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 11:18 am    Post subject:
Reply with quote

Thank you Anuj for the reply.

I wanted to trace module which is getting called from the source module. The called module is dynamically loaded in the calling module and called with BASR.

The calling module has AMODE/RMODE as 24/24 and the called module has 31/24. When at the time of BASR, I am giving INT <called_module_ name>. After that the source for the called module is displayed with the message

NO STANDARD RETURN LINKAGE FOUND FOR BREAKPOINT

When I started tracing, control automatically returning back to the calling program(at NSI after BASR).

Thank you,
Vijay
Back to top
View user's profile Send private message
vijay korde

New User


Joined: 19 Feb 2010
Posts: 27
Location: India

PostPosted: Tue Dec 07, 2010 11:38 am    Post subject:
Reply with quote

[size=24]
Code:
Getting screen as below.

[size=7]----------------------------------------------------- XPEDITER/TSO - SOURCE ------------------------------------------------------
COMMAND ===>                                                                                                      SCROLL ===> 0007
                                          NO STANDARD RETURN LINKAGE FOUND FOR BREAKPOINT                                         
         ** END **    [/size]                                                                                                             
                                                                                                                                   
                                                                                                                                   
                                                                                                                                   
                                                                                                                                   
------   ------------------------------------ Before <Calling_pgm>:9331/AMODE 24 ----------------------------------------------------<> [/size][size=18][/size]
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Default Message in Rexx cvnlynn CLIST & REXX 9 Wed Aug 02, 2017 12:38 am
No new posts REXX WTO for console message bipinpeter CLIST & REXX 6 Tue Jun 27, 2017 3:56 pm
No new posts How to show message using batch jobs madprasy TSO/ISPF 7 Fri Sep 09, 2016 6:55 pm
No new posts Truncated error message after VERIFY ... David Sde TSO/ISPF 4 Mon Sep 05, 2016 11:26 pm
No new posts IEC999I MESSAGE ERROR Manshadi ABENDS & Debugging 3 Sun Apr 17, 2016 3:43 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us