Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
S0C4 when using XPED

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> PL/I & Assembler
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
maheshkumarreddy

New User


Joined: 11 May 2010
Posts: 1
Location: Bangalure

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 3:18 pm    Post subject: when iam doing unit testingt through xped,iam getting soc4
Reply with quote

when iam doing unit testingt through xped,iam getting soc4 ,what is problem how to resolve..please help me..
[/list]
Back to top
View user's profile Send private message

expat

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 8593
Location: Back in jolly old England

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 3:24 pm    Post subject:
Reply with quote

DO NOT tag your topic onto an existing one - start a new one !!!

Who knows. The amount of useful information that you have NOT supplied means that nobody is able to help.

I am testing - WOW that explains everything -
What are you testing
What language
Online or batch
Where does the abend occur
What tracing / dump analysis have you performed
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 8:28 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello and welcome to the forum,

You will quickly realize that you are your best ally when looking for help from the forum. . .

The best way for us to help is for you to provide complete information on what you were trying to do (not simply testing with xped) and when the problem occurred.

It is also good to mention if some other code can be successfully run thru xped. If one works and the other abends, this is different that having nothing that works. . .

As you are the only one that knows your particulars, you must provide them.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> PL/I & Assembler All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts XPED - When command usage anand1204 Compuware & Other Tools 3 Tue Sep 15, 2015 12:50 am
No new posts Getting S0C4 while running COBOL Data... kalakuntlavenkat COBOL Programming 4 Thu Feb 26, 2015 8:48 pm
No new posts Getting S0C4 when Writing a Record thesumitk COBOL Programming 7 Wed Feb 04, 2015 3:26 pm
No new posts S0C4 error, ISPF processor ended abno... Raghu navaikulam ABENDS & Debugging 5 Wed Dec 17, 2014 2:55 pm
No new posts S0C4 Abend in Stored Procedure rahuindo DB2 7 Tue Sep 16, 2014 7:04 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us