Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
Problem facing with trace master....

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Naveen_pettluru

New User


Joined: 27 Apr 2009
Posts: 1
Location: Chennai

PostPosted: Thu Jun 10, 2010 11:43 pm    Post subject: Problem facing with trace master....
Reply with quote

Hi All,

i am trying to run the test in the foreground, but it throws error saying
"Error in macro XT$$COM
Specified member not found in library".

Any inputs would be helpful

Thanks
naveen
Back to top
View user's profile Send private message

enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10308
Location: italy

PostPosted: Thu Jun 10, 2010 11:45 pm    Post subject: Reply to: Problem facing with trace master....
Reply with quote

ask Your support to check if the environment has been properly setup!
looks like some library/dataset is missing in some concatenation!
Back to top
View user's profile Send private message
RALAKKAL

New User


Joined: 03 Jun 2017
Posts: 4
Location: Canada

PostPosted: Thu Jun 08, 2017 7:52 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi Naveen,
Did you get the above fixed.
I am also facing the same issue now.
Since my environment support team is very busy and they dont respond to us unless followed up multiple times.
I want to check here if going to Environment support is the only option
Back to top
View user's profile Send private message
Robert Sample

Global Moderator


Joined: 06 Jun 2008
Posts: 8154
Location: East Dubuque, Illinois, USA

PostPosted: Thu Jun 08, 2017 8:11 pm    Post subject:
Reply with quote

RALAKKAL, the original post was 7 years ago. And Naveen has had only one post in total, so probably hasn't been on this forum for quite some time.

You should start a topic for a new question instead of adding to the end of a 7-year-old topic.

And the suggestion still stands: no matter how many times you have to contact them, your site support group is the team to contact since you have a configuration issue that you almost certainly cannot resolve yourself.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts LMINIT problem - not finding DDNAME Danielle.Filteau CLIST & REXX 7 Tue Sep 19, 2017 9:57 pm
No new posts Problem commiting to DB2 from IMS MPP Ole Soerensen IMS DB/DC 2 Wed Jul 26, 2017 5:19 pm
No new posts Trace in CLIST PANEL cvnlynn CLIST & REXX 1 Thu Jun 22, 2017 11:06 pm
No new posts Strings with double quotes having pro... raja Arumugam All Other Mainframe Topics 11 Thu Mar 30, 2017 10:34 am
No new posts Problem reading GTF trace output danik56 ABENDS & Debugging 7 Thu Mar 16, 2017 1:02 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us