Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

[Solved]No post mode specified

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
Escapa

Senior Member


Joined: 16 Feb 2007
Posts: 1399
Location: IL, USA

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:12 am    Post subject: No post mode specified
Reply with quote

Hi
today while I click SUBMIT button I got this message and I lost content I wrote in the editor.

It happend first time today but thrice

attached is screenshot for error I got.
Back to top
View user's profile Send private message

dbzTHEdinosauer

Global Moderator


Joined: 20 Oct 2006
Posts: 6967
Location: porcelain throne

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:32 am    Post subject:
Reply with quote

often if you do a 'page back', you can recover.

today was a terrible day on the internet.
everything was slow, this site (server) was issuing a lot of 'error codes'.

this sever seems to have a lot of traffic and at times is 'overloaded'.
not a complaint, just an observation

my advice, after you lose your post once, the next time you code it, select and copy in case you lose you post again.
Back to top
View user's profile Send private message
Escapa

Senior Member


Joined: 16 Feb 2007
Posts: 1399
Location: IL, USA

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:38 am    Post subject:
Reply with quote

Quote:
my advice, after you lose your post once, the next time you code it, select and copy in case you lose you post again.


Already started doing that.. icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

Just thought of conveying to Mac.
Back to top
View user's profile Send private message
dbzTHEdinosauer

Global Moderator


Joined: 20 Oct 2006
Posts: 6967
Location: porcelain throne

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:46 am    Post subject:
Reply with quote

Quote:
Just thought of conveying to Mac.


actually not much they can do about it.
as i said today was internet worldwide, not specifically this site's server.

today 16 april at about 14:00 hrs, I received email sent yesterday at about 16:00 hours -
from about 400 kilometers away - same country - actually same IP.

I would not be surprised if there was extra traffic due to the US 15 apr deadline for tax returns.

watch the news, I am sure others noticed it and would not be surprised to see some blurb eventually.
Back to top
View user's profile Send private message
Escapa

Senior Member


Joined: 16 Feb 2007
Posts: 1399
Location: IL, USA

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:52 am    Post subject:
Reply with quote

Quote:
today 16 april at about 14:00 hrs, I received email sent yesterday at about 16:00 hours -
from about 400 kilometers away - same country - actually same IP.


Yea even I received one mail on my gmail with more than 6 hours latency..
But never though these things could be interlinked...
Back to top
View user's profile Send private message
dbzTHEdinosauer

Global Moderator


Joined: 20 Oct 2006
Posts: 6967
Location: porcelain throne

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 4:57 am    Post subject:
Reply with quote

Quote:
But never though these things could be interlinked...


a butterfly here, a storm there.....
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1202
Location: India

PostPosted: Fri Apr 17, 2009 5:13 am    Post subject:
Reply with quote

But everything is normal to me.

If it's an ISP Problem, you can traceroute to find the node: http://traceroute.org/
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts What is the command to check MODE of ... rohanthengal CLIST & REXX 7 Fri Nov 18, 2016 1:48 pm
No new posts Calling macro via rexx in batch mode. SanaR CLIST & REXX 15 Tue Mar 08, 2016 4:46 pm
No new posts Edit not allowing in dataset after Po... krsenthil85 TSO/ISPF 8 Mon Jul 13, 2015 10:27 pm
No new posts VSAM share mode ashim prodhan JCL & VSAM 7 Wed Jun 03, 2015 7:54 pm
No new posts HEX ON on View mode Vs Browse Mode krsenthil85 TSO/ISPF 3 Wed May 13, 2015 3:03 am


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us