Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
S0C4 abend occured while debugging program through Xepeditor

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
pvrp_78

New User


Joined: 18 Oct 2004
Posts: 2
Location: hyderabad

PostPosted: Thu May 29, 2008 8:29 pm    Post subject: S0C4 abend occured while debugging program through Xepeditor
Reply with quote

Hi!

I am getting S0c4 abend when cobol program called a another assembler program.
we are using this assembler almost for every program. while debugging each program through xpediter/Tso session, i am getting this error while calling this assembler program.

i am getting this error in my IBM system only, but we debugging the same program in another IBM system It is working fine.

can you please send me how to resolve this program.

Thanks
pvrp
Back to top
View user's profile Send private message

enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10373
Location: italy

PostPosted: Thu May 29, 2008 8:33 pm    Post subject: Reply to: S0C4 abend occured while debugging program through
Reply with quote

what are the differences between the two systems ???
Back to top
View user's profile Send private message
pvrp_78

New User


Joined: 18 Oct 2004
Posts: 2
Location: hyderabad

PostPosted: Thu May 29, 2008 9:31 pm    Post subject:
Reply with quote

There is no difference between two systems(z/os)
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10373
Location: italy

PostPosted: Thu May 29, 2008 9:46 pm    Post subject: Reply to: S0C4 abend occured while debugging program through
Reply with quote

Quote:
There is no difference between two systems


I beg to differ icon_cool.gif

the fact that in one environment things work, and in the other one You are facing problems,
makes me believe the contrary

and I am referring to small differences TSO logon procs, allocated libraries,
compilation procedures

just give a thought about it
Back to top
View user's profile Send private message
anv2005

New User


Joined: 14 Jul 2005
Posts: 44
Location: US

PostPosted: Fri May 30, 2008 11:00 pm    Post subject:
Reply with quote

You need to look at the REGs and PSW at the time of ABEND. Follow the standard diagnostic procedure. Be more specific.

Sorry,
Alex.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts The same REXX program doesnt work for... jackzhang75 CLIST & REXX 5 Wed Dec 06, 2017 2:51 am
No new posts Calling IKJEFT01 program from Rexx upendrasri CLIST & REXX 8 Wed Nov 15, 2017 4:27 pm
No new posts ASP3 ABEND IN CICS Vedant CICS 0 Fri Oct 20, 2017 3:18 pm
No new posts How to write Rexx program to size and... sreejeshcs CLIST & REXX 14 Thu Oct 12, 2017 7:26 am
No new posts Accessing CICS tran with map from JCL... navdeepaggarwal CICS 5 Tue Oct 03, 2017 6:15 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us