Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
[Solved]connecting to the forums thru safari

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10308
Location: italy

PostPosted: Fri Apr 18, 2008 12:26 pm    Post subject: connecting to the forums thru safari
Reply with quote

when I try to connect thru safary ( apple browser ) a strange thing happens...

most things seem to work, but when I go into a topic,
for a while the post text for a while is visible,
but when the browser has finished building the page the post' s text disapperars,
...if there is a tag (quote at least ) the text after the tag is visible

let me know if You need more info to debug

everything works with firefox, but that browser is veery slow..
the browser, not my pc

icon_biggrin.gif
Back to top
View user's profile Send private message

rakesha.hg

Active User


Joined: 21 Mar 2008
Posts: 161
Location: bangalore

PostPosted: Fri Apr 18, 2008 1:13 pm    Post subject: Reply to: connecting to the forums thru safari
Reply with quote

hi all,

even i have the same problem ....

and also when i open the post , the post field is blank but i can see the name of the poster,location etc(all of these when i try to load it through safari)
icon_cry.gif
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 7:09 pm    Post subject:
Reply with quote

Which version?
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10308
Location: italy

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 7:12 pm    Post subject: Reply to: connecting to the forums thru safari
Reply with quote

the latest one "Version 3.1.1 (5525.18)"

but the problem has always been there since I joined the forums
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:00 pm    Post subject:
Reply with quote

Please try now...
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:00 pm    Post subject:
Reply with quote

Testing from Safari...
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10308
Location: italy

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:03 pm    Post subject: Reply to: connecting to the forums thru safari
Reply with quote

replied from safari...
it works icon_biggrin.gif

thank You
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:18 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
everything works with firefox, but that browser is veery slow.


Why does the Firefox cry? What's your RAM size?
Back to top
View user's profile Send private message
enrico-sorichetti

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 10308
Location: italy

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:28 pm    Post subject: Reply to: connecting to the forums thru safari
Reply with quote

I am not crying, that' s a fact,
firefox is slower than safari...

mac book pro 2.6 ghz 4 gb ram
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:38 pm    Post subject:
Reply with quote

Quote:
I am not crying,

icon_question.gif

Quote:
firefox is slower than safari...


I agree.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Connecting LINUX system from Mainframe mallik4u JCL & VSAM 1 Mon May 18, 2015 7:32 pm
No new posts Why do you help on forums? Anuj Dhawan General Talk & Fun Stuff 44 Wed Mar 13, 2013 6:49 pm
No new posts Error while connecting to DB2 sivasaras DB2 3 Mon Nov 26, 2012 8:50 pm
No new posts Connecting IBM BPM with Mainframes (z... abhisingh IBM Tools 2 Tue Aug 28, 2012 11:10 am
No new posts connecting .net and mainframes dick scherrer All Other Mainframe Topics 6 Tue Jun 14, 2011 3:47 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us