Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
CA07RMS report in CA7 spool area

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> CA Products
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
MGayathri

New User


Joined: 19 May 2007
Posts: 25
Location: Chennai

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 11:36 am    Post subject: CA07RMS report in CA7 spool area
Reply with quote

When I try deleting a Tape file using IDCAMS utility I got return code of 8 and reason code - IGG0CLEG-42 in SYSPRINT; whereas CA07RMS report shows that the file got deleted successfully with condition code of 0.

Here are my questions:
1. My job has only the IDCAMS step to delete a file. From where does the CA07RMS report came in picture?
2. Why the CA07RMS report', condition code is 0 and the CC for the IDCAMS step is 8?
Back to top
View user's profile Send private message

expat

Global Moderator


Joined: 14 Mar 2007
Posts: 8620
Location: Back in jolly old England

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 3:30 pm    Post subject:
Reply with quote

Do you have condition code checking switched on within CA7 for that particular job ?
Back to top
View user's profile Send private message
MGayathri

New User


Joined: 19 May 2007
Posts: 25
Location: Chennai

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 4:42 pm    Post subject:
Reply with quote

I do not understand what you are asking about.
Back to top
View user's profile Send private message
Srinivasa Rao

New User


Joined: 21 Jun 2005
Posts: 75

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 5:29 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi MGayathri,

I hope you restarted the job from CA7 using CA11 product. If you don't specify the step name with acceptable condition code in CA7 it will take CA07RMF as default step. So CA07RMF came in your JCL.
Back to top
View user's profile Send private message
MGayathri

New User


Joined: 19 May 2007
Posts: 25
Location: Chennai

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 6:18 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi Srisri
Thanks for the information, but I have not restarted the job; Yet for the CA07RMS report the CC was 0 (stating the dataset was deleted/ uncataloged successfully) and for the IDCAMS step it was 8.
What is the reason code IGG0CLEG-42 all about?
Back to top
View user's profile Send private message
Srinivasa Rao

New User


Joined: 21 Jun 2005
Posts: 75

PostPosted: Tue Apr 15, 2008 3:13 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi Gayathri,

In general you will get this message IGG0CLEG-42 while deleting VSAM dataset which is not found.

Can you copy the JCL which you are trying to executing?
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> CA Products All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Copying part of the report using SARBCH Aedulla CA Products 1 Tue Oct 24, 2017 9:24 am
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Rexx to execute spool commands upendrasri CLIST & REXX 5 Wed Oct 04, 2017 6:54 am
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Rexx to execute spool commands upendrasri CLIST & REXX 47 Fri Sep 29, 2017 1:08 pm
No new posts Spool Extract for Z /os 1.04 version Khadhar Basha CLIST & REXX 3 Thu Sep 28, 2017 3:14 pm
No new posts Unable to copy data from spool in a d... srikant314 JCL & VSAM 8 Fri Jul 28, 2017 9:10 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us