Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
Debug cobol code using Xpediter

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
the-end-user1

New User


Joined: 30 Jan 2008
Posts: 4
Location: Chennai

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 10:42 pm    Post subject: Debug cobol code using Xpediter
Reply with quote

Hi all,

Am trying to debug my cobol code using Xpeditor. I first allocated the DDIO files. But not sure how to execute the source program.

I also tried option 2 of the main menu "2 TSO - Debug programs interactively under TSO" providing the run-jcl in the "File List/JCL Member" location, but still the program is not executed. I dont get where i have gone wrong.

Can some please help me out with the procedure to execute the cobol program through xpeditor in online mode.

Thanks and Regards,
Pal.
Back to top
View user's profile Send private message

dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 11:08 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello Pal and welcome to the forums,

To learn how to do this on your system, i'd suggest you talk with whoever supports Xpeditor on your system. They will know everything you need for that system.
Back to top
View user's profile Send private message
the-end-user1

New User


Joined: 30 Jan 2008
Posts: 4
Location: Chennai

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 11:18 pm    Post subject:
Reply with quote

Hi,

I got the error location. Its because of the value not provided to the "Phone Number" field while allocating the list of files.

Once i filled that value, it worked fine.

Thanks and Regards,
Pal.
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Thu Jan 31, 2008 12:35 am    Post subject: Reply to: Debug cobol code using Xpediter
Reply with quote

You're welcome icon_smile.gif

Thank you for posting the solution.

d
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts IEW2456E error when link-editing a C ... Senthilraj JCL & VSAM 0 Fri Oct 13, 2017 3:12 pm
No new posts Assembler Macro Copybook converted to... Ziquilix PL/I & Assembler 4 Tue Sep 26, 2017 3:07 am
No new posts Speed-up/reduce CPU use of code prino PL/I & Assembler 0 Tue Sep 26, 2017 12:05 am
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. Extract all "IF" Statements... Adarsh Damodaran CLIST & REXX 1 Wed Sep 06, 2017 9:28 am
No new posts ALPHABETIC check in COBOL vidyaa COBOL Programming 8 Thu Aug 17, 2017 7:13 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us