Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Mainframe wiki | Quick Ref
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Profile Log in to check your private messages Log in
 
[Solved]BBCode URL linking not working.

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
dbzTHEdinosauer

Global Moderator


Joined: 20 Oct 2006
Posts: 6968
Location: porcelain throne

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 4:34 pm    Post subject: BBCode URL linking not working.
Reply with quote

bbcode url linking is not working. I prefer to use that method when making posts as apposed to displaying the complete url.
Back to top
View user's profile Send private message

William Thompson

Global Moderator


Joined: 18 Nov 2006
Posts: 3158
Location: Tucson AZ

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 4:42 pm    Post subject:
Reply with quote

That's a fact Jack.....
BBCode URL linking not working
Back to top
View user's profile Send private message
dbzTHEdinosauer

Global Moderator


Joined: 20 Oct 2006
Posts: 6968
Location: porcelain throne

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 5:58 pm    Post subject:
Reply with quote

Then this is and intermittent problem that will stay fixed? .
Back to top
View user's profile Send private message
William Thompson

Global Moderator


Joined: 18 Nov 2006
Posts: 3158
Location: Tucson AZ

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 6:04 pm    Post subject:
Reply with quote

Looks like it's fixed now....... icon_smile.gif
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 6:10 pm    Post subject:
Reply with quote

Yes
Back to top
View user's profile Send private message
William Thompson

Global Moderator


Joined: 18 Nov 2006
Posts: 3158
Location: Tucson AZ

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 7:10 pm    Post subject:
Reply with quote

I liked the first answer better..... icon_lol.gif
Back to top
View user's profile Send private message
mcmillan

Site Admin


Joined: 18 May 2003
Posts: 1200
Location: India

PostPosted: Tue Aug 14, 2007 7:22 pm    Post subject:
Reply with quote

Man! icon_rolleyes.gif
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Suggestions & Feedback All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts LIBDEF not working in called proc packerm CLIST & REXX 0 Fri Sep 15, 2017 7:22 pm
No new posts Working with hex values in Filemanage... Emile Straker IBM Tools 0 Tue Sep 12, 2017 1:42 am
No new posts ISREDIT MACRO NOT WORKING! :cry: kirank889 TSO/ISPF 3 Thu Aug 03, 2017 5:46 pm
No new posts Restart=Step not working ALAK SAHA JCL & VSAM 6 Fri Jun 30, 2017 6:28 pm
No new posts SQL query not working in Cobol program. CuriousMainframer COBOL Programming 14 Wed Feb 22, 2017 5:56 pm

Facebook
Back to Top
 
Job Vacancies | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Polls | Contact Us