Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Value not setup in the table.

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> COBOL Programming
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
venkat508

New User


Joined: 23 Feb 2007
Posts: 3
Location: mumbai

PostPosted: Wed Mar 28, 2007 3:02 pm    Post subject: Value not setup in the table.
Reply with quote

i got one request , where they want to update the *** table **** for key:******.Since it's a new entry

it's showing message as" ADD A NEW ENTRY". After giving required values it should show "ENTRY UPDATED".

But it 's always giving message as "ADD MODE". Business saying that this is a new branch, so we checked in the master table and records are available for branch.
Back to top
View user's profile Send private message

murmohk1

Senior Member


Joined: 29 Jun 2006
Posts: 1439
Location: Bangalore,India

PostPosted: Wed Mar 28, 2007 3:50 pm    Post subject:
Reply with quote

Venkat,

Your previous post is confusing. Could you please explain clearly?
Back to top
View user's profile Send private message
dick scherrer

Site Director


Joined: 23 Nov 2006
Posts: 19270
Location: Inside the Matrix

PostPosted: Wed Mar 28, 2007 8:26 pm    Post subject:
Reply with quote

Hello,

You will need to look at the program that is executing. Sounds like the code needs work.

How is this a "new entry" if it already exists?

As posted by Murali, your request needs to be more clear. . .
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> COBOL Programming All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Loading data to table gives wrong for... Raghu navaikulam DB2 16 Thu Jul 13, 2017 2:11 pm
No new posts unload data from table with lob columns farhad_evan DB2 1 Sat Apr 22, 2017 1:32 pm
No new posts Data replication from multiple Db2 ta... kishpra DB2 9 Mon Mar 27, 2017 9:58 pm
No new posts how to send just 10 rows in a CICS sc... Megha Gupta CICS 5 Thu Feb 23, 2017 6:57 pm
No new posts Join of more than one table dibyendumandal11111 DB2 6 Mon Feb 13, 2017 11:36 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us