Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

facing problem while debugging my COBOL program using XPEDI

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
pgorthi

New User


Joined: 14 Feb 2005
Posts: 4

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 9:26 pm    Post subject: facing problem while debugging my COBOL program using XPEDI
Reply with quote

Hi,

I am facing problem while debugging my COBOL program using XPEDITOR.
Below given message i am facing.

------------------------- XPEDITER/TSO - LOG ---------------------------------
COMMAND ===> SCROLL ===> CSR
ABEND IN MODULE WITHOUT SOURCE; USE "AA SNAP" COMMAND FOR MORE INFORMATION
----------------------------------------------------------------------------->
2 ADSRA417 16.04 20020909 16C5CB70 96E6F6F6 0686 96E6F070 16C38FD8
3 ADSRA455 16.36 20020909 17022460 96E84362 03DA 96E83F88 16C5CD5C
4 ADSRA221 13.09 20020909 17022570 96E5B698 0240 96E5B458 170224AC
5 ADSRA222 13.09 20020909 17022658 96E5C772 06E2 96E5C090 17022628
6 X ADSRA218 13.05 20020909 00000000 00000000 0000 96E58940 1702280C

*** GP REGISTERS AT ABEND 0 84000000 1 84000DC0 2 16C9A60C 3 17036D88
4 170226FC 5 17022700 6 97022726 7 00000000
8 17036D68 9 00000000 10 00359000 11 16E59940
12 96E58940 13 17036010 14 170360E8 15 00000001

*** AR REGISTERS AT ABEND 0 00000000 1 00000000 2 00000000 3 00000000
4 00000000 5 00000000 6 00000000 7 00000000
8 00000000 9 00000000 10 00000000 11 00000000
12 00000000 13 00000000 14 00000000 15 00000000

XPD6033 ADSRA410 U3520 ABEND ENCOUNTERED, USE "AA SNAP" COMMAND FOR ADDITIONAL
INFORMATION

Please let me know what is problem and solution.

Regards,
Pgorthi. icon_redface.gif icon_redface.gif
Back to top
View user's profile Send private message

ofer71

Global Moderator


Joined: 27 Dec 2005
Posts: 2360
Location: Israel

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 9:29 pm    Post subject:
Reply with quote

Same problem here. It happens only in TSO, and I didn't have time to read all the AA SNAP messages, but it related to some LE module. I just bypassed it for the specific code, and have used the old "DISPLAY" method.

O.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> ABENDS & Debugging All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Executing OO COBOL program invoking J... Virendra Shambharkar COBOL Programming 2 Tue Jan 10, 2017 6:37 pm
No new posts OO COBOL compile error Virendra Shambharkar COBOL Programming 3 Tue Jan 10, 2017 6:05 pm
No new posts Need Suggestion on COBOL program vickey_dw COBOL Programming 5 Thu Jan 05, 2017 10:55 pm
No new posts SYMNAMES problem jacobdng DFSORT/ICETOOL 7 Thu Dec 22, 2016 7:47 am
No new posts I can not compile my program PL1 V3.R... Miguel Fernandez PL/I & Assembler 13 Tue Dec 06, 2016 8:30 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us