Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

Problem in batch Expeditor

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
gauravk

New User


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4
Location: Pune

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 3:11 pm    Post subject: Problem in batch Expeditor
Reply with quote

I am facing a problem while running a batch code in expeditor.

When I try to run expeditor for a particular program it says "SECURITY CHECK FAILED RC=92". The job gets submitted but doesnt run.

Can someone tell me what this error is?
Back to top
View user's profile Send private message

ypsmainframe

New User


Joined: 14 Jun 2006
Posts: 1
Location: India

PostPosted: Wed Jun 14, 2006 12:42 pm    Post subject: Looks like your DSN is not setup correctly
Reply with quote

Looks like your DSN is not setup correctly.

When XP displays this message just hit the PF1 key (HELP) and you'll see the details of the error.
Back to top
View user's profile Send private message
gauravk

New User


Joined: 27 Feb 2006
Posts: 4
Location: Pune

PostPosted: Wed Jun 14, 2006 4:24 pm    Post subject:
Reply with quote

Pressing F1 is giving Help regarding expeditor...not the error.

Please give me more info... What about DSN setup?
Back to top
View user's profile Send private message
pkmurali
Warnings : 1

Active User


Joined: 15 Dec 2005
Posts: 237

PostPosted: Sat Jun 17, 2006 4:14 pm    Post subject: Re: Problem in batch Expeditor
Reply with quote

i think you might haven't specified DDIO filename in xpeditor Setup(SE) option.checck it.
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> Compuware & Other Tools All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts HLIST Utility In Batch Virendra Shambharkar TSO/ISPF 4 Fri Apr 07, 2017 3:38 pm
No new posts Strings with double quotes having pro... raja Arumugam All Other Mainframe Topics 11 Thu Mar 30, 2017 10:34 am
No new posts Batch job tuning sgandhla Testing & Performance analysis 5 Fri Mar 24, 2017 9:41 pm
No new posts MIPS/CPU consumption reduction in Batch vishwakotin DFSORT/ICETOOL 4 Sat Mar 18, 2017 5:46 pm
No new posts Problem reading GTF trace output danik56 ABENDS & Debugging 7 Thu Mar 16, 2017 1:02 pm


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us