Portal | Manuals | References | Downloads | Info | Programs | JCLs | Master the Mainframes
IBM Mainframe Computers Forums Index
 
Register
 
IBM Mainframe Computers Forums Index Mainframe: Search IBM Mainframe Forum: FAQ Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in
 

 

MISSING CI(S) WITHIN SEQUENCE SET IN CLUSTER

 
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> JCL & VSAM
View previous topic :: :: View next topic  
Author Message
mayong

New User


Joined: 17 May 2006
Posts: 1
Location: Philippines

PostPosted: Wed May 17, 2006 7:18 am    Post subject: MISSING CI(S) WITHIN SEQUENCE SET IN CLUSTER
Reply with quote

Im having a problem on backup jobs using ADRDSSU.
I always encounter this error message "MISSING CI(S) WITHIN SEQUENCE SET IN CLUSTER". I already re-allocated the vsam file without the CISIZE
parameter, but the error is intermittent.

Can someboby help me? We are under OS390 2.10.

Thanks...
Back to top
View user's profile Send private message

mailsri

New User


Joined: 04 Apr 2006
Posts: 13

PostPosted: Thu May 18, 2006 6:49 pm    Post subject: Re: MISSING CI(S) WITHIN SEQUENCE SET IN CLUSTER
Reply with quote

Hi Mayong,

Perhaps you need to run the IDCAMS EXAMINE COMMAND against the VSAM CLUSTER and try resubmitting the job..

Check this link for more information....

http://snipurl.com/qmjc

This should help you..

Do revert back in case of any clarification.

Regards,

Srinivas. J
System Programmer
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: :: View next topic  
Post new topic   Reply to topic    IBMMAINFRAMES.com Support Forums -> JCL & VSAM All times are GMT + 6 Hours
Page 1 of 1

 

Search our Forum:

Similar Topics
Topic Author Forum Replies Posted
No new posts Cobol upgrade - source code missing f... gthmrj IBM Tools 1 Wed Apr 26, 2017 6:04 pm
No new posts Sequence number add in SORT pshongal SYNCSORT 3 Fri Sep 02, 2016 3:32 pm
No new posts Fault Analyser - missing code explana... egrove IBM Tools 1 Thu Aug 11, 2016 5:55 pm
No new posts Missing Java main class akg Java & MQSeries 3 Wed May 25, 2016 4:05 pm
No new posts trying to define a VSAM Cluster in JCL t5590ag JCL & VSAM 10 Thu May 19, 2016 5:52 am


Facebook
Back to Top
 
Mainframe Wiki | Forum Rules | Bookmarks | Subscriptions | FAQ | Tutorials | Contact Us